ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Bayram DAĞDELEN - Okul Müdürü

1960 yılında Sivas´da doğdu. İlkokulu Doğançal Köyü´nde okuduktan sonra, ortaokul, lise ve üniversite eğitimini Ankara´da tamamladı. 1981 yılında Trabzon Sürmene Endüstri Meslek Lisesi´nde göreve başladı. 1983 yılından itibaren Ankara´da çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra 1998 yılında Meb Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Suriye/Halep Türk Kültür Merkezinde ve Halep Üniversitesinde okutman olarak çalıştı. 2009 yılında Türkiye´ye döndü ve Çankaya Ahmet Vefik Paşa Ortaokulu Müdürü iken 2014 yılında Çankaya Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi´ne Fransızca öğretmeni olarak atandı. Sincan IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde 04.11.2016-06.07.2021 tarihleri arasında Müdürlük yaptı.Okul Müdürümüz Bayram DAĞDELEN 06.07.2021 tarihinde okulumuzda göreve başladı.Evli ve iki çocuk babasıdır.