ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Mrt

9 Mart 2017 tarihinde okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Salim GÜZELKÜÇÜK başkanlığında Öğrencilerimiz, Zeynep SEZGİN, Sümeyye Gültekin, Yaren KORKMAZ, Ayçe DEDEOĞLU, Ömer Burak BAŞABAŞ, , Busenur ŞENEL, Elif DARICI, Esra ÇİFTÇİLER, Kemal Göktuğ GÖRKEM, Osman ALTINSOY,, Ömer Faruk KILIÇ ´ın katılımıyla  şiir dinletisi yapılmıştır

Mrt

14.03.2017 tarihinde pi gününü kutladık.Katkılarından dolayı görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yaşlılık, huzur, güven, sevgi ve dinlenmedir.

Yeni bir yaşamı anıların yorgunluğu ile kucaklama dinginliği ve aynı zamanda telaşıdır.Nasihatlarıyla bizimle her daim olmaları gerektiği düşüncesiyle huzur evini 11/D sınıfı olarak ziyaret ettik.

Funda EVRENSEL

Mrt

07.03.2017 tarihinde okulumuz öğrencileri arasında İstiklal Marşı Çalma Yarışması düzenledik.

Türkiye Büyük Millet Meclisi´ni Ziyaret Ettik

Mrt

Okulumuz 10/C Sınıfı , Sınıf öğretmenleriıyle birlikte yaşlılıarımızı huzur evinde ziyarte gitti, Onların hallerini hatırlarını sorup ellerini öptüler.

22.02.2017 tarihinde, 11 ve 12. sınıflara, Doğu Akdeniz Üniversitesinden

Doç. Dr. Sertan Kağan tarafından, "Kaygı ve baş etme yöntemleri"  konulu konferans verilmiştir.

Mrt

Suriyedeki Türkmen Kardeşlerimize Kızılay Aracılığla Yardım Gönderdik.

2016-2017  Eğitim Öğretm Yılı 2.Dönem Kurs Planı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Veli-Öğretmen Görüşme Saatleri

Güncelleme Tarihi: 03.02.2017

2.Dönem Ders Programı Değişmiştir.

Ara

Okulumuz futbol turnuvası, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdağ KARAKUŞ ’un koordinatörlüğünde 17/10/2016 tarihinde başlatılmıştır. Okul Müdürümüz Sayın Fatih TAN açılışını yaparak başlatılmıştır.

Sayın Velilerimiz;

17.12.2016 Cumartesi günü saat 13:30 da Öğretmen-Veli görüşmesi yapılacaktır.Öğrencinizin durumunu öğrenmeniz için okulda bulunmanızı önemle rica ediyoruz.

Görüşme Yeri: Öğrencinizin kendi sınıfı

Ara

06.12.2016 Tarihinde 12.Sınıflara Süleyman BELEDİOĞLU Tarafından "YGS-LYS" Konulu Konferans Düzenlenmiştir.

Ara

05.12.2016 tarihinde 12 Sınıflara Hüseyin ASLANTÜRK tarafından "Başarıyı Yaşa(t)" konulu konferans verilmiştir.