ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 10/C Sınıfı , Sınıf öğretmenleriıyle birlikte yaşlılıarımızı huzur evinde ziyarte gitti, Onların hallerini hatırlarını sorup ellerini öptüler.

22.02.2017 tarihinde, 11 ve 12. sınıflara, Doğu Akdeniz Üniversitesinden

Doç. Dr. Sertan Kağan tarafından, "Kaygı ve baş etme yöntemleri"  konulu konferans verilmiştir.

Mrt

Suriyedeki Türkmen Kardeşlerimize Kızılay Aracılığla Yardım Gönderdik.

2016-2017  Eğitim Öğretm Yılı 2.Dönem Kurs Planı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Veli-Öğretmen Görüşme Saatleri

Güncelleme Tarihi: 03.02.2017

2.Dönem Ders Programı Değişmiştir.

Ara

Okulumuz futbol turnuvası, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdağ KARAKUŞ ’un koordinatörlüğünde 17/10/2016 tarihinde başlatılmıştır. Okul Müdürümüz Sayın Fatih TAN açılışını yaparak başlatılmıştır.

Sayın Velilerimiz;

17.12.2016 Cumartesi günü saat 13:30 da Öğretmen-Veli görüşmesi yapılacaktır.Öğrencinizin durumunu öğrenmeniz için okulda bulunmanızı önemle rica ediyoruz.

Görüşme Yeri: Öğrencinizin kendi sınıfı

Ara

06.12.2016 Tarihinde 12.Sınıflara Süleyman BELEDİOĞLU Tarafından "YGS-LYS" Konulu Konferans Düzenlenmiştir.

Ara

05.12.2016 tarihinde 12 Sınıflara Hüseyin ASLANTÜRK tarafından "Başarıyı Yaşa(t)" konulu konferans verilmiştir.

Ara

Okulumuzda, 29-30 Kasım 2016 tarihinde I. ´si düzenlenen Kariyer Günlerine, 18 üniversite katılarak öğrencilerimize, üniversite ve bölümleri hakkında bilgiler vermiştir. Katılımlarından dolayı üniversite yetkililerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Okulumuzda organizasyonda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım da Yüce Atamız Mustafa Kemal Atatürk´ü Anıtkabir ve okulumuzda yapılan törenle saygı ve sevgi ile andık.

Kas