ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Ali GÜNAL - Müdür Yardımcısı

22.03.1965 yılında Hatay İli Erzin içesinde doğdum.  İlk, Orta ve Lise eğitimi mi memleketimde tamamladıktan sonra 1993 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun olup 13.01.1995 yılında ilk defa Sınıf Öğretmeni olarak Iğdır İline atandım ve daha sonra askerlik hizmetimi Yedek subay Öğretmen olarak Şırnak ili Cizre ilçesinde tamamlayarak geldikten sonra İl içinde alan değişikliği yaparak Iğdır ili Cumhuriyet ilköğretim Okulunda Fen Bilgisi / Kimya Öğretmeni olarak atandım.

1998Yılında Eylül ayında Şırnak İli Cizre İlçesi Cizre Lisesine Kimya Öğretmeni olarak atandım ve ilk aydan Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladım ve 2005 yılı Ağustos ayında Ankara İli Kahraman Kazan İlçesi Çok programlı lisesinde Öğretmen Olarak göreve başladı ve 2006 Yılı Haziran ayında Ankara İli Yenimahalle İlçesi M.R.UZEL MT. Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı Olarak atandım ve 17.04.2015 yılına kadar bu görevi yürüttüm ardından aynı okulda Kimya Öğretmeni  olarak çalıştım. 15.09.2017 tarihinde Ankara İli Çankaya İlçesi Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2021 tarihinde Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirerek 2.Lisans Diplomamı almaya hak kazandım. 23 Haziran 2022 tarihinde buradaki görevimden ayrılarak aynı tarihte Bahçelievler Anadolu lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım halen bu görevimi ifa etmekteyim.

Evli ve 2 Çocuk babasıyım.