ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Anadolu Lisesi

May

Okulumuz öğrencileri, "Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Ankara Gaziler Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti. Öğrenciler, müzede şehit ve gazi olan askerlerin eşyalarını  da görme fırsatı buldu. Gazilerle duygusal anlar yaşayan öğrenciler, minnetlerini ifade etti ve onlarla sohbet etti. Gaziler, öğrencilere, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Herkesin bu vatana borcu var, sizlerin borcu da derslerinize daha çok çalışarak ve başarılı olarak yerine getirilebilir." dedi. Öğrenciler, hediyeler ve mektuplarla duygularını ifade etti ve ziyaretin anlamlı ve değerli olduğunu belirtti.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" oluşturulmuştur. Ekte link adresleri yazılı olan mecralardan Yüzüncü Yıl Marşına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kas

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız. 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Emekli olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gülçin Abacıoğlu'na tüm emekleri için teşekkür eder yeni hayatında başarılar dileriz.

Kas

Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz...

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okul törenimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Kutlama etkinliklerinde emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.